Matrac választási tanácsok a M1 műsorában (videó)

Kategória: Egészséges Alvás | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Matrac választási tanácsok a M1 műsorában (videó)

Tanuljon meg jól aludni!

Felgyorsult világban élünk, naponta rengeteg stresszhatással kell megküzdenünk, mindemellett jól teljesíteni a munkahelyen, majd otthon a családban. Ezeknek a kihívásoknak csak jól kipihent, stabil idegzetű és kiegyensúlyozott lelkiállapotú ember képes megfelelni, amihez elengedhetetlen a mindennapi jó alvás.

Nagyon örültünk neki, hogy már a média is felfigyel tevékenységünkre, a pihentető alvás népszerűsítésére. Ünnepelje velünk 2017. március 17.-én az Alvás Világnapját! Akciókkal, éjfélig meghosszabbított nyitva tartással várjuk Önt Alvásszaküzleteinkben!

 

Nézze meg a videót!

 

 

A jó alvás legfontosabb kellékei az ágy és a megfelelő matrac. A matrac kiválasztására szánjon elég időt, mert fontos, hogy rugalmas legyen, jól idomuljon a testhez és jól szellőzzön. Gondosan válassza ki a testének legmegfelelőbbet, lehetőleg formakövetőt, mert sok éven át hűséges társként idomul majd a testéhez éjszakánként.
Bármilyen fontos a jó alváshoz a matrac, önmagában nem elegendő. Egy finom tapintású ágynemű, egy frissen szellőztetett és éjszakára jól elsötétített hálószoba sokat hozzá tud adni az alvás minőségéhez, ahonnan nem árt kitiltani az elektromos készülékeket. Se televíziót, se telefont, se laptopot nem ajánlatos a hálószobában tartani. Aki alvásproblémával küzd, annak legyen a háló a nyugalom szigete. Gondoskodjon megfelelő sötétítésről is, mert az alváshoz szükséges melatonin hormon csak sötétségben termelődik.

 

A rendszeresség előbb-utóbb megszokássá válik, amelyhez ön testileg-lelkileg alkalmazkodni fog, ezért az esti lefekvés történjen lehetőleg mindig azonos időben. Így a reggeli ébredése is könnyebbé válik, mert annak időpontját is megszokja a szervezete. Legyen az Ön számára az alvás szakorvos felkeresése az utolsó megoldás!

 

Vissza

Címkék : Egészséges alvás, Matrac választási tanácsok, Alvás világnapja 2017., Párna választási tanácsok

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Aludj jól, Magyarország!

Idézet a küldetésnyilatkozatunkból: Mi, a Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat dolgozói tudjuk, hogy munkánkkal hozzájárulunk ahhoz, hogy Vásárlóink pihenése alvásélmény legyen. Vállaljuk, hogy az „Aludj jól, Magyarország!” program keretein belül a jó minőségű alvás érdekében a Vásárlóinknak és az érdeklődőknek átadjuk a megszerzett tudást és tapasztalatokat. A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat olyan szaküzlethálózat akar lenni, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Friss Hírek