Ön a KASZ tagja? Kattintson ide!

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Ön a KASZ tagja? Kattintson ide!
Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete

Újabb szakszervezet tagjai fognak biztosan jól aludni a Matrackuckó jóvoltából! – Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezete

Hogyan lehet sikeres egy vállalkozás, ha a munkatársai kialvatlanok, reggelente fáradtabban ébrednek, mint ahogy este lefeküdtek? Hogyan lehet hatékony munkát végezni úgy egy cégnél, hogy közben mindenki csak a következő kávéjáról ábrándozik? Hogyan lehet eredményes egy üzleti tárgyalás, ha az álmosság és a fáradtság uralkodik rajta a világos gondolatok és a kreativitás helyett?

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat jóvoltából az Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezet felelős vezetői felismerték, hogy egyértelmű vállalati érdek az, ha az alkalmazottak és munkatársak kipihentek és jól alszanak éjszakánként. Tudományosan bizonyított, és alvásszakértők által régóta ismertetett tény, hogy a jól, mélyen, pihentetően alvó emberek nemcsak egészségesebbek és hosszabb ideig élnek, de kiegyensúlyozottabbak is, a munkában pedig folyamatosan képesek magas színvonalon teljesíteni.

Minden munkáltató elvárja ezeket a kollégáitól, és szerencsére egyre több cég felelősséget is vállal azért, hogy munkavállalóik reggelente valóban újult erővel vethessék bele magukat a produktív munkába az éjszakai pihentető alvás után.

Most egy újabb örömhírről számolhatunk be!

Gratulálunk a Kereskedelmi Alkalmazottak Szakszervezetének!

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat 2014-ben elindított ÁlomÜzlet vállalati programjának lényege az, hogy a csatlakozó szakszervezetek tagjai már az első vásárlásuknál kedvezményeket kapnak a Matrackuckó által gyártott és forgalmazott matracok, ágyak, és különböző alvást kiegészítő eszközök árából, sőt, negyedévente további kedvezményekkel élhetnek.

Minden vállalkozás számára öröm az, ha az eredményességi mutatóik felfelé haladnak, ha gazdaságosan és sikeresen működnek.

Támogassa Ön is munkatársai minőségi alvását még ma, hogy holnap már megmutatkozzanak az eredmények!

Vissza

Címkék : ÁlomÜzlet kedvezményprogram, Alvás világnapja 2017.

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Aludj jól, Magyarország!

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat olyan szaküzlethálózat akar lenni, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Friss Hírek

Nem megy az alvás?
2017 március 17 15:55:00