Országos Mentőszolgálat - Aludj jól, Magyarország!

Kategória: Hírek | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Országos Mentőszolgálat  - Aludj jól, Magyarország!
ORSZÁGOS MENTŐSZOLGÁLAT

Újabb vállalat munkatársai fognak biztosan jól aludni a Matrackuckó jóvoltából! – Országos Mentőszolgálat

Hogyan lehet sikeres egy vállalkozás, ha a munkatársai kialvatlanok, reggelente fáradtabban ébrednek, mint ahogy este lefeküdtek? Hogyan lehet hatékony munkát végezni úgy egy cégnél, hogy közben mindenki csak a következő kávéjáról ábrándozik? Hogyan lehet eredményes egy üzleti tárgyalás, ha az álmosság és a fáradtság uralkodik rajta a világos gondolatok és a kreativitás helyett?

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat jóvoltából az Országos Mentőszolgálat felelős vezetői felismerték, hogy egyértelmű vállalati érdek az, ha az alkalmazottak és munkatársak kipihentek és jól alszanak éjszakánként. Tudományosan bizonyított, és alvásszakértők által régóta ismertetett tény, hogy a jól, mélyen, pihentetően alvó emberek nemcsak egészségesebbek és hosszabb ideig élnek, de kiegyensúlyozottabbak is, a munkában pedig folyamatosan képesek magas színvonalon teljesíteni.

Minden munkáltató elvárja ezeket a kollégáitól, és szerencsére egyre több cég felelősséget is vállal azért, hogy munkavállalóik reggelente valóban újult erővel vethessék bele magukat a produktív munkába az éjszakai pihentető alvás után.

Most egy újabb örömhírről számolhatunk be!

Gratulálunk az Országos Mentőszolgálatnak!

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat 2014-ben elindított ÁlomÜzlet vállalati programjának lényege az, hogy a csatlakozó cégek munkavállalói már az első vásárlásuknál kedvezményeket kapnak a Matrackuckó által gyártott és forgalmazott matracok, ágyak, és különböző alvást kiegészítő eszközök árából, sőt, negyedévente további kedvezményekkel élhetnek.

Minden vállalkozás számára öröm az, ha az eredményességi mutatóik felfelé haladnak, ha gazdaságosan és sikeresen működnek.

Támogassa Ön is munkatársai minőségi alvását még ma, hogy holnap már megmutatkozzanak az eredmények!

Vissza

Címkék : ÁlomÜzlet kedvezményprogram

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Aludj jól, Magyarország!

A Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat olyan szaküzlethálózat akar lenni, amely jó minőségű termékek segítségével minden ember számára elérhetővé teszi a pihentető alvás élményét.

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Friss Hírek

Nem megy az alvás?
2017 március 17 15:55:00