Szeretne egészségesen aludni? Alvás világnapja 2017.

Kategória: Eseményeink | Cikk Gyors olvasása
MEGOSZTÁS

Szeretne egészségesen aludni? Alvás világnapja 2017.
Aludj jól, Magyarország! – Rólunk
Az egész egy álommal kezdődött. Arról álmodtunk, hogy az ügyfeleink közül mindenki jól alszik. Pihentetően, békésen, sőt, akár édesdeden. Az álmok olyanok, hogy sokszor nem is tudjuk, hogy hogyan kezdődnek, csak úgy belecseppenünk a történésekbe, majd ezek elkanyarodnak egy merész húzással, új utakat, új kihívásokat, szinte új világokat mutatva, és nem is tudjuk, hogyan élhettünk addig azok nélkül a merész, újszerű megközelítések nélkül, amikre eleinte csak félve csodálkoztunk rá – álmunkban.

Mi is úgy cseppentünk az „Aludj jól, Magyarország!” álmunkba, hogy nem számítottunk rá, de most már úgy érezzük, mintha mindig is ezt az álmot álmodtuk volna.

2007-ben kezdtük a működésünket, azóta foglalkozunk matrac, ágy és alváskiegészítő termékek kereskedelmével. Kereskedőként kezdtük, és napi, személyes kapcsolatban voltunk az ügyfeleinkkel, akikről természetesen pontosan tudtuk, hogy a pihentető, regeneráló alvás is fontos számukra, nemcsak az, hogy milyen ágyon alszanak. De akkor még azt gondoltuk, hogy alvásproblémája nem túl sokaknak van.

Az évek során a kereskedelemből gyártóvá is avanzsáltunk, így még szélesebb vásárlókörrel kerültünk kapcsolatba, de még akkor sem gyanakodtunk arra, hogy az alvással kapcsolatos problémák annyira elterjedtek, mint ahogyan néhány éve szembesültünk vele. Három évvel ezelőtt a nagyvállalati akciónk során - amelynek keretében a cégek számára kedvezményeket és különböző meglepetéseket adtunk ajándékba, ha munkatársaiknak nálunk vásároltak matracot - döbbentünk rá arra, hogy az alvásproblémák szinte mindenkit érintenek. Ha nem is állandó jelleggel, de élete során mindenki küzdött már azzal hosszabb-rövidebb ideig, hogy képtelen volt jól aludni.

Rá kellett jönnünk – minél nagyobb lett a célközönségünk, annál több információnk lett a lakosság alvásminőségéről –, hogy gyakorlatilag alig alszik valaki jól! Az alvás minőségéért annyi minden felel, hogy az alvásproblémákat egyenesen szindrómának nevezhetjük, vagyis olyan összetett tünet együttesnek, amelyek megoldása sosem egyszerű, és sosem egy lépéses, mert ha a tünet együttes egy elemét „kijavítjuk”, akkor is ott van még 6-7-8 további kisebb-nagyobb, alvással összefüggő probléma, amik makacsul ragaszkodnak „tulajdonosaikhoz”.

Egy gyártó-kereskedő cégtől nem lehet elvárni, hogy minden egyes ügyfele összes, alvással kapcsolatos problémáját igyekezzen megoldani, hiszen rosszul aludni még akár jó matracon is lehet – tegyük hozzá, hogy sajnos. Az elmúlt 10 évben szinte mindent megtettünk azért, hogy mindenki megtalálja a számára legtökéletesebb matracot, amin tényleg pihentetően, mélyen, szépeket álmodva tud aludni, de hogy a matracaink a lehető legnagyobb biztossággal elérjék a kívánt célt, úgy döntöttünk, hogy egyenesen mozgalmat indítunk a jó, és tökéletesen pihentető alvásért!

Azt szeretnénk elérni, hogy Magyarországon mindenki jól aludjon, ezért a küldetésünket az „Aludj jól, Magyarország!” szlogennel vérteztük fel.

A jó alvás egyszerre egyéni és közösségi érdekünk, és mi most hadat üzenünk a kialvatlanságnak! Azt álmodtuk, hogy minden ügyfelünk jól alszik, de az álom átváltozott végül egy olyan küldetéssé, aminek révén egész Magyarország jól alszik.

Tartson velünk, és ezen az oldalon információinkkal, tudásanyagainkkal, személyre szabott szakértői tanácsokkal segítünk Önnek, szeretteinek és egész Magyarországnak jól aludni!

Aludj jól, Magyarország!
Baráti üdvözlettel,

Id. Hahn Gábor

Ügyvezető igazgató
Matrackuckó Alvásszaküzlet- hálózat

Vissza

Címkék : Alvás világnapja 2017., Alvás világnapja 2017 akciók

Hozzászólások :

Csatlakozz a beszélgetéshez!

Oszd Meg a Cikket :


Szerző

Id.Hahn Gábor

Id. Hahn Gábor vagyok a Matrackuckó Alvásszaküzlet hálózat ügyvezetője. Tíz esztendeje(2007) foglalkozom matracok, ágyak kereskedelmével és gyártásával. 5 gyermekem „nevelése” és hálózatunk irányítása mellett az Érsekcsanádi Katolikus Karitász vezetőjeként, Egyházközségi képviselőként próbálok megfelelni a modern kor kihívásainak. Kövesse Ön is figyelemmel az Aludj jól Magyarország mozgalmát! Jó éjszakát!

Kapcsolódó cikkeink:

 

 

 


Belépő termékÉrtesítés új hírekrőlHírlevél

 

Címkék

Friss Hírek

Nem megy az alvás?
2017 március 17 15:55:00